1. SteamID: STEAM_0:0:568946201
2. Nick: black guy emoticon
3. Data: today
4. Opis sytuacji: Grałem z moim przyjacielem na twoim serwerze, dopóki losowo nie zostałem zbanowany na serwerze za aimbot. Nigdy w życiu nie oszukiwałem i grałem przeciętnie, nawet nie grałem dobrze i wciąż dostałem bana. czy możesz mnie odbanować?
Witam, odnosząc się do odwołania chciałbym zwrócić uwagę że data "today" to nie data. Pytanie nie brzmiało czy zostałeś zbanowany dziś tylko o format dd/mm/hh itp.
Zwróciłeś moją uwagę przede wszystkim bardzo dziwnym stylem gry. Wręcz liniowym nie podobnym do normalnych zachowań.
Gdy odtworzymy demko widać na rozgrzewce twój brak umiejętności strzeleckich. Bardzo ciężko jest Ci trafić w głowę większość kul leci obok modelu postaci i taki schemat utrzymuje się później nie tylko na mapie gdzie bana dostałeś lecz również na mapie przed banem, natomiast w nieco innej formie.
W jednej rundzie strzelasz dość precyzyjnie czasem aż nadprzeciętnie by w następnej rundzie znów obrysowywać modele postaci bez żadnych trafień. Nie wiem czy konto na którym grałeś jest mainem czy nie lecz nie zmienia to faktu że mając 68h w csie i grając w taki sposób można łatwo wydedukować iż używałeś silent bota tzw. aim na przycisk.
O to kilka akcji :
1:03 - w zwolnionym tempie widać jak kula pomimo celownika znacząco obok głowy leci w przeciwnym kierunku od ruchu celownika.
1:13 podobny przypadek ten Hs też był dość nie naturalny.
1:23 znów zwolnione tempo celownik zdecydowanie poza głową graczą i kula lecąca w jego głowe zaraz później przeskakujący celownik.
2:35 normalna akcja lekkie odbicie od formy prezentowanej w poprzednich rundach po czym w 2:43 podobna sytuacja jak w/w
2:55 znów kompletna zmiana formy i stylu gry oraz strzelania.
3:22 znów akcja wygląda jak użycie silentaima.
4:41 znów dziwny przeskok kuli i celownika
Aby werdykt był jednoznaczny i bez stronny demko obejrzy również osoba z naszego UB Team która stwierdzi czy cheatowałeś.