1. Twój nick: momvent 2. Twoje SteamID: STEAM_0:1:758269126 3. Twój wiek: 18 4. Link do twoich statsów: https://stats.acekill.pl/player/76561198310799446 5. "Dlaczego Ty?": Zwracam się do Was z prośbą o uwzględnienie mojego kandydowania na stanowisko administratora na serwerze "AceKill" w grze Counter-Strike: Global Offensive.
Jestem osobą mądrą i kulturalną, co pozwala mi na podejmowanie właściwych decyzji i rozwiązywanie problemów w sposób sprawiedliwy i profesjonalny. Zdaję sobie sprawę, że administrator musi być neutralny i obiektywny, a jednocześnie musi mieć dobre zrozumienie gry i jej mechaniki.
Mam doświadczenie w graniu w różne rodzaje gier online, w tym w Counter-Strike: Global Offensive. Znam reguły i zasady gry, a także znam narzędzia i techniki potrzebne do nadzorowania serwera. Jestem zdeterminowany, aby zapewnić wszystkim graczom jak najlepsze doświadczenie i zapobiegać wszelkim nieetycznym zachowaniom na serwerze.
Wierzę, że jestem idealnym kandydatem na stanowisko administratora na serwerze "AceKill". Jestem gotów poświęcić swój czas i wysiłek, aby pomóc Wam utrzymać serwer w najlepszym stanie i zapewnić graczom niezapomniane doświadczenie.
Dziękuję za uwagę i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego kandydowania. 6. W jakich godzinach najczęściej grasz: od 6 do 14.30 7. Jakie masz doświadczenie w administracji serwerem, czy znasz podstawowe komendy SM: Posiadam doświadczenie w administracji serwerem, w tym w nadzorowaniu i moderowaniu różnych serwerów CSGO. Znam podstawowe komendy SM i potrafię je wykorzystać, aby zapewnić sprawne działanie serwera i zapobiegać nieetycznym zachowaniom graczy. Jestem również zorientowany w najnowszych trendach i technologiach związanych z administracją serwerem, co pozwala mi na ciągłe ulepszanie moich umiejętności i zapewnianie najlepszych możliwych doświadczeń dla graczy. 8. Należysz do grupy steam AceKill (Obowiązkowe): Tak 9. Należysz do oficjalnego discorda AceKill (Obowiązkowe): Tak 10. Zapoznałeś się z regulaminem forum i serwera, na który składasz podanie?: Tak 11. Zapoznałeś się z wymaganiami na rangę admina?: Tak 12. Jesteś w stanie płacić co miesięczną składkę?: Nie