1. SteamID oraz Nick zgłaszającego: SIKE
2. SteamID oraz Nick zgłoszonego:STEAM_0:1:97511597 eednriu
3. Serwer: 5 vs 5 Mirage
4. Data: 28.02.2023r.
5. Opis sytuacji: Obraził mojego tatę, wyżywa się na innych adminach slapując ich oraz odzywa się z pogardą do graczy. Podczas gdy przeciętny gracz normlnie rogrywa grę ednriu bez skrupułów wyrzuca go i robi miejsce swoim kolegom. Grozi mi na discordzie na serwerach zgrywa chłopaka -ą -ę a jak przyjdzie co do czego pierwszy wyciąga rękę i przeprasza. Uważam że takie otoczenie nie ma dobrego wpływu na innych graczy ponieważ zdarzają się młodsi, a to nie jest dobry wzór do naśladowania. Sepleni i się jąka co wzbudza we mnie odruch wymiotny. Zawsze gra w stanie wskazyjącym i kiedyś nawet zrzygulił się na kolana. Nie raz dodatkowo wraz z innymi adminami byliśmy namawiani, a wręcz zmuszani do nagliżowania się przed kamerką internetową na Discordzie. Podaje się za Miszela aby wzbudzić zaufanie oraz wiarygodność wśród Pań które przychodzą spokojnie pograć po czym pod maską namawia je do wysyłania treści 18+ na co mam niezbite dowody. Proszę o natychmiastowe rozpatrzenie sytuacji oraz o poważne traktowanie tej sprawy. Z poważaniem Maciek
6. Dowody demko śmiało można pobrać
szczerze jestem zszokowany całą tą sytuacją. Po przeanalizowaniu przez ciebie dowodów, które otrzymałem od ciebie w prywatnej wiadomości, które potwierdziły prawie wszystkie przedstawione przez ciebie tutaj zarzuty, doszedłem do pewnych refleksji.
Miesiące, a nawet lata tworzenia nieskazitelnej reputacji przez obecnego Managera eendriu, nie pozwalały mi zrozumieć co się stało i czy to się stało na prawdę...
Ale teraz wiem, że doszliśmy do pewnego momentu, w którym czara goryczy się przelała i musimy mierzyć się z konsekwencjami i czynami, które dopuścił się eendriu.
Przykro mi to mówić, ale w celu wyjaśnienia okoliczności sprawy eendriu jest zawieszony w swoich czynnościach.
O dalszym ciągu sprawy będę informował tutaj i na naszych social mediach.