Odwołanie od bana

dodany przez ✞Bug🖤Dal✞

w Odwołania

1
0

Dodatkowe informacje

Discord:

Napisano 12.03.2023, 23:17
Author
STEAM_0:0:71304574
✞Bug🖤Dal✞
★[ 5vs5 ] MIRAGE | ACEKILL.PL [128TR] #5vs5
03-11-23 22:06
Dostałem bana już drugi raz za duplikat konta mimo, że gram na jednym i jedyne co to mam brata który też grał na serwerze ze swojego konta.
Powód bana wzięty nie wiem na jakiej podstawie. Fajnie by było gdyby Admin spojrzał chociaż na konto które banuje, nie sądze by moje konto z prawie 6000h było duplikatem.
fejmek Zarząd
380
44

Dodatkowe informacje

Discord:fejmek#7339

Napisano 12.03.2023, 23:38
Bany za duplikat konta nie daje Admin tylko system, którego każdy ban jest trafiony, lecz z powodu polityki adresów IP (większa część graczy nie posiada stałego adresu IP, tylko zmienne) trafiają się tzw. false positive bany.
Każdy ban za duplikat jest przeze mnie sprawdzany i asap usuwany jeśli jest false positive banem.
To tak po krótce jak działają bany za duplikat. W twoim przypadku bany były jak najbardziej trafione, bo jak sam przyznałeś masz brata, który gra na tym samym internecie co ty i dostał u nas bana za obrazę na 1 dzień.
Z racji, że macie to samo IP i ty dostałeś bana, lecz już z 2x dłuższym czasem. Będzie tak za każdym razem i tego nie ominiemy, nasza polityka banów za duplikat nie wchodzi w sfery prywatne życia i nie kontroluje czy faktycznie ty grałeś na tym koncie czy twój brat. 
Mam nadzieję, że wyjaśniłem jasno sytuację i w przyszłości będziecie respectować z bratem takie decyzję. 
Pozdrawiam!