1. Twój nick: zuben, zubi bubi, tenno 2. Twoje SteamID: STEAM_0:0:732296869 3. Twój wiek: 18 4. Doświadczenie: level faceit: 10 https://www.faceit.com/en/players/Tenno-_-
ranga mm: global/supreme
+/- 5k godzin (nie wiem, bo rozne konta) 5. Oceń swoją umiejętność posługiwania się programami typu Complexity demo player, CSGO demo manager:: CS:GO demo manager używam na co dzień, jest to program, który pozwala mi na analizę moich gier. 6. Na jakich cheatach grałeś?:: Ja nigdy, ale mój kolega używał cracka neverlose.cc oraz znam paru wariatów, którzy używali ezfrags 7. "Dlaczego Ty?": Olbrzymie doświadczenie w sprawach dotyczących banicji. Jestem w stanie ocenić czy jakiś rzezimieszek oszukuje bądź czy zachowuje się niezgodnie z regulaminem. Znam regulamin acekill na pamięć.
Nie mogę dołączyć do discorda ponieważ mam bana 8. Należysz do grupy steam AceKill (Obowiązkowe): Tak 9. Należysz do oficjalnego discorda AceKill (Obowiązkowe): Nie 10. Zapoznałeś się z regulaminem forum i serwerów?: Tak 11. Zapoznałeś się z wymaganiami na rangę UB TEAM?: Tak