1. Twój nick: TIEMZI 2. Twoje SteamID: STEAM_0:1:555041861 3. Twój wiek: 13 jutro 14 4. Link do twoich statsów: https://stats.acekill.pl/player/76561199070349451 5. "Dlaczego Ty?": Często jak wchodzę to nie ma admina a są osoby łamiące regulamin (podanie na juniora) 6. W jakich godzinach najczęściej grasz: Kiedy czas pozwoli najczęściej rano i popołudniu 7. Jakie masz doświadczenie w administracji serwerem, czy znasz podstawowe komendy SM: Jakieś tam mam, tak znam 8. Należysz do grupy steam AceKill (Obowiązkowe): Tak 9. Należysz do oficjalnego discorda AceKill (Obowiązkowe): Tak 10. Zapoznałeś się z regulaminem forum i serwera, na który składasz podanie?: Tak 11. Jesteś w stanie płacić co miesięczną składkę?: Nie
1. Twój nick: TMZ 2. Twoje SteamID: STEAM_0:1:555041861 3. Twój wiek: 13 4. Link do twoich statsów: stats.acekill.pl/player/76561199070349451 5. "Dlaczego Ty?": Dużo gram na tym serwerze i byłem już adminem więc wydaje mi się że nadaje się na tego junior admina 6. W jakich godzinach najczęściej grasz: Rano i popołudniu a czasem wieczorem 7. Jakie masz doświadczenie w administracji serwerem, czy znasz podstawowe komendy SM: Znam podstawowe komendy byłem już raz adminem i jakieś tam doświadczenie jako admin mam 8. Należysz do grupy steam AceKill (Obowiązkowe): Tak 9. Należysz do oficjalnego discorda AceKill (Obowiązkowe): Tak 10. Zapoznałeś się z regulaminem forum i serwera, na który składasz podanie?: Tak 11. Jesteś w stanie płacić co miesięczną składkę?: Nie